Mersin İl Koordinatörlüğü

TKDK Mersin İl Koordinatörlüğü Proje Sahipleriyle Bir Araya Geldi




TKDK Mersin İl Koordinatörlüğü IPARD II Birinci Başvuru çağrı döneminde proje sahipleriyle bir araya geldi. Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu Mersin İl Koordinatörlüğünden kırsal turizm alanında hibe alan Sarnıç Restorant Toplantı Salonunda bir araya geldi. TKDK Mersin İl Koordinatörü Veli Akın, IPARD II Birinci döneminde proje sunan yatırımcılar ve danışmanları katılım sağladılar.
Toplantıda konuşmasını yapan TKDK Mersin İl Koordinatörü Veli Akın, bir çok sektörden yatırımcıların bulunduğu bu toplantıda hem tanışma hem de aynı sektörde yatırım başvurusu olan girişimcilerin birbirleriyle tanışması ve yatırımcıların karşılaştıkları problemlere çözüm yolları üzerinde fikir alışverişinde bulunulması hedeflendiğini belirtmiştir. Akın, IPARD II Birinci çağrı döneminde bu zamana kadar Mersin’de en yüksek başvuruyu aldıklarını, proje inceleme sürecinin son hızıyla titizlikle devam ettiğini yakın dönemde seçimi gerçekleşecek proje sahipleri ile sözleşme imzalanacağını belirtti.
Toplantı TKDK hibesi ile yapımı tamamlanan bölgenin ilk ve tek butik oteli olan Sarnıç Otel’in gezilmesiyle sona ermiştir
 
    Cimer